Google

Bedrijfsfoto’s

Languages: Belgique | België

02 880.81.74

MEEST GESTELDE VRAGEN

Algemeen

WAAROM GOOGLE BEDRIJFSFOTO’S?
Om uw zichtbaarheid te verhogen, om dag en nacht virtueel toegang tot uw bedrijf te bieden verschaffen en een hogere positie bij zoekresultaten te behalen. Google biedt Belgische bedrijven de gelegenheid haar innovatieve tool te gebruiken. Google's diensten zijn gratis. U betaalt enkel de prestatie van de fotograaf.
HOE GAAT HET IN Z’N WERK?
Nadat er een afspraak gemaakt is, zal de vertrouwde fotograaf zijn opnames komen maken (ongeveer zo’n 4 tot 30 360° foto’s). Ook zullen er een aantal zgn. stille foto’s (maximal 12) gemaakt worden (hierop worden uw speciale aandachtspunten vastgelegd). Een week later staat alles On- line bij Google en u kunt alles linken aan uw of andere Websites.
WAAROM MOET IK MET EEN ERKEND BUREAU WERKEN?
Virtuele tours ondergaan complexe bewerkingen. Door Google gecertifieerde fotografen zijn speciaal opgeleid om hoge kwaliteitsfoto’s te maken die voldoen aan de specifieke eisen van Google Bedrijfsfoto’s. Na de fotosessie worden de beelden ge-upload in het verwerkingssysteem van Google om beelden van 360 º te verkrijgen. Google accepteert geen amateurbeelden van ongeoefende fotografen. Juist hiervoor heeft Google certifiëring van erkende instanties in stand geroepen.
WAT IS DE RELATIE TUSSEN 1.2.3. FOCUS EN GOOGLE?
1.2.3 Focus is een onafhankelijke agent, gecertifieerd door Google.
ZIJN ER BEPERKINGEN VOOR BEPAALDE BEDRIJFSTAKKEN?

Ja, advocatenkantoren en overheidsgebouwen mogen niet gefotografeerd worden. Zo zijn musea afhankelijk van Google’s Art Project programma. Beelden die aanzetten tot het plegen van geweld of het nemen van drugs aanmoedigen, zijn uiteraard verboden. Wij kunnen Google enkel beelden toesturen van bedrijven die over een Google + pagina beschikken. Als dit nog niet het geval is, maak er dan snel een aan, het is gratis!

HOEVEEL KOST EEN BEDRIJFSFOTO’S SESSIE?

Onze tussenpersonen zijn deskundig opgeleid om eventueel fotografische complicaties binnen uw bedrijf te analyseren en zo het aantal benodigde opnamen voor de fotosessie te bepalen. U krijgt een offerte op maat (de meerderheid van onze cliënten betaalt tussen de € 250 en € 450). Dit is een éénmalige betaling en u bent eigenaar van de beelden.

AAN WIE BETAAL IK?
Door een Bedrijfsfoto’s sessie te bestellen, zult u met een Belgische fotograaf werken; u betaalt slechts zijn/haar prestaties. Google ontvangt hier niets van en stelt haar zoekmachine en haar Websites Google+, Google Lokaal, Google Maps en Google Street View te uwer beschikking.
WAT IS HET BELANG VOOR MIJN BEDRIJF?
Méér dan 90% van de op het Internet gedane opzoekingen gebeurt door middel van de zoekmachine van Google. Sinds kort publiceert Google boven de gevonden zoekresultaten nog een lijst met resultaten van locale bedrijven die wellicht voor de Surfer interessant zouden kunnen zijn. Door Google Bedrijfsfoto’s verhoogt u dus de visibiliteit van uw bedrijf aanzienlijk, zowel bij Google als bij de Surfer op het Net. Bovendien verhoogt u ook het aantal bezoeken van uw eigen Website.
EN ALS IK GEEN WEBSITE HEB?
Dit maakt het juist interessanter want dankzij uw Google+ Pagina en Google Bedrijfsfoto’s beschikt u nu over een méér dan gelijkwaardig alternatief! Uw bedrijf komt voor op Google, Google+, Google Maps, Google Street View en Google Lokaal, en dit tegen de minste kosten! U betaalt immers géén abonnementsgeld en bovendien zijn de hosting van uw Google+ Pagina en Bedrijfsfoto’s gratis. Het enige, dat u betaalt is de prestatie van de fotograaf.
IK SNAP ER NIETS VAN…
Dat is helemaal niet erg! 123Focus heeft alles onder controle! Heeft u vragen over Google en haar werking? Onze deskundigen beantwoorden graag al uw vragen: géén taboe’s en géén geheimen! Zelfs al bent u geen Google grootgebruiker, uw clienteel is dat wèl! De statistieken hierover zijn indrukwekkend (en toegankelijk).

Fotos

HOE WORDT EEN FOTOSESSIE GEORGANISEERD?
Bel ons op! Komt uw bedrijf in aanmerking, dan maken we een afspraak.
HOE LANG DUURT EEN FOTOSESSIE?
Meestal rond één uur. De werkelijke duur is afhankelijk van de omvang van uw bedrijf
HOE MAAK IK MIJN BEDRIJF KLAAR VOOR DE FOTOSESSIE?
U kunt alles ordenen en opluisteren voor de fotosessie, met de bedoeling dat uw klanten zien wat ze kunnen verwachten als ze uw bedrijf bezoeken.

De rechten

WIE IS EIGENAAR VAN DE RECHTEN VAN DE BEELDEN?
De foto's die zijn genomen, worden uw eigendom nadat u voor deze service heeft betaald en de sessie is voltooid.
WIE MOET HET CONTRACT ONDERTEKENEN?
Door de overeenkomst te ondertekenen die door de vertrouwde fotograaf wordt aangeboden, verleent u een licentie voor het gebruik van de foto's aan Google om de afbeeldingen te publiceren. De eigenaar of manager moet dus dit contract ondertekenen.
WAT ALS GOOGLE MIJN BEELDEN WEIGERT?
In dit geval, betaalt 123Focus u het volledige bedrag terug.
MAG IK GOOGLE VRAGEN MIJN BEELDEN VAN HAAR WEBSITES TE VERWIJDEREN?
Dit kan altijd en duurt ongeveer een week.

Vraag hier uw gratis offerte aan!

Naam

Email

Telefoonnummer

Gemeente

Commentaar(max. 1000 karakters)

Onthaal · Google Bedrijsfoto’s · Referenties · Goed om te weten · Voorbeelden · Foto’s · Contact/ Offerte

 

Copyright 1.2.3. Focus 2023 | BE0508638603 | Wettelijke bepalingen